Subkategorie

Aktywne filtry

Olej z Kiełków Pszenicy 50ml - Natural Secrets

Cena 25,00 zł
Availability: 4 In Stock

Olej jest bogaty w witaminy, lecytyny, enzymy, fitosterole, karoteny i składniki mineralne. Wysoka zawartość witaminy E sprawia, że jest bardziej odporny na jełczenie i utlenianie, niż inne oleje.

Szczególnie polecany do cery suchej i dojrzałej, a także do cery mieszanej. Używany jest również do suchych i łamliwych włosów. Działa ujędrniająco i opóźnia procesy starzenia się skóry

Olej z Rokitnika 100 ml NATURAL SECRETS

Cena 43,00 zł
Availability: 1 In Stock

Olej z rokitnika świetnie sprawdza sie w przemyśle spożywczym, kosmetycznym i farmaceutycznym. W jego skład wchodzi 190 bioaktywnych substancji, które pozytywnie wpływają na organizm. Wśród nich są antyoksydanty, flawonoidy, aminokwasy, mikroelementy, witaminy i wiele innych.

Szczególnie polecany w pielęgnacji cery dojrzałej, ze zmarszczkami, wymagającej regeneracji.

Olej z Nasion Bawełny 100ml Natural Secrets

Cena 20,50 zł
Availability: Out of stock

STOSOWANIE:

Stosowanie zewnętrzne

• nałożyć olejek na całą długość włosów omijając skórę głowy, po ok 1,5-2h umyć włosy

• wmasowywać delikatnie w wilgotną skórę twarzy

• stosować do delikatnego do masażu twarzy i ciała

• dodając kilka kropli do szamponu czy odżywki

Stosowanie wewnętrzne

• podawać na surowo w sałatkach

• pić 1 łyżkę dziennie

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU:

• Metoda otrzymywania: otrzymywany w wyniku tłoczenia na zimno nasion bawełny Gossypium

• Waga produktu: 100 ml

• Pochodzenie produktu: roślinne

Przechowywanie: suche miejsce, temp. 0 - 25 C, unikać światła słonecznego i wilgoci

• Opakowanie: szklana butelka

• Postać: jasno- żółty

• Zapach i smak: bezzapachowy

• Okres przydatności: zgodnie z serią/ zużyć do na etykiecie

Nierafinowany Olej z Dzikiej Róży 50 ml NAT-ULA

Cena 24,90 zł
Availability: 2 In Stock

Słynący z łagodzącej mocy, tłoczony na zimno olej z dzikiej róży doskonale sprawdza się w pielęgnacji różengo typu cery. Troskliwie wspiera cerę suchą, dojrzałą, zmęczoną oraz naczynkową. Uważa się go za jeden z najcenniejszych olejów kosmetycznych. Jest polecany osobom nadwrażliwym na inne popularne kosmetyki. 

Olej z dzikiej róży jest popularnym składnikiem olejków na rozstępy.

Produkt dodany do porównywarki