Stosowanie zewnętrzne:

• jako krem do twarzy

• jako krem pod oczy

• jako balsam do ciała

• jako olejek do kąpieli

• jako odżywka do włosów

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU:

• Metoda otrzymywania: pozyskiwany z ręcznie zbieranych orzechów drzewa Shea

• Waga produktu: 100 g

Pochodzenie produktu: roślinne

Przechowywanie: suche miejsce, temp. 0-25 C, unikać światła słonecznego i wilgoci 

Opakowanie: szklany pojemnik kosmetycnzy

Postać: stała, kolor kremowo- beżowe

Zapach i smak: orzechowo-drzewny zapach

2218
3 Przedmioty

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Produkt dodany do porównywarki